Handel med The Wine Tree

 

Priser

Alle nævnte priser er inkl. 25% moms samt p.t. gældende afgifter.
Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl og afgiftsændringer.

Vores registreringsdata er The Wine Tree, CVR-nr DK- 37533998

The Wine Tree er etableret i 2016.

 

Adresse

The Wine Tree

Strandpromenaden 16

4600 Køge

Bestilling

Du kan vælge at bestille via vores hjemmeside, via email på anders@thewinetree.dk eller på telefon 22 97 72 41.

Ordren er først endeligt bekræftet når der modtages en faktura på email.

Betalingsbetingelser

Der kan betales med følgende betalingsformer:

dankort-ikonvisa-ikon

The Wine Tree anvender onlinebetalingssystemet QuickPay. QuickPay opererer med det højeste niveau af sikkerhed, og er certificeret af PCI Security Standards Council.

Der kan ydermere betales ved bankoverførsel til

Nykredit Bank

5479 5840446

Obs! Vær opmærksom på, at ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

 

Der kan ligeledes betales med MobilePay ved levering eller afhentning af vine.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.thewinetree.dk. Ved accept af handelsbetingelserne ved køb, erklærer køber samtidigt at denne er 18 år eller derover.

Fragt

Hos The Wine Tree anvender vi de bedste forsendelseskasser til forsendelse af din vin. Dette sikrer at din vin når frem i god behold. Vi har ydermere sat vores priser på vores vine lavt for at vores kunder får den bedste oplevelse af kvalitet for pengene. For netop at undgå at lægge prisen på fragt på vinen, tager vi et mindre gebyr for forsendelsen.

The Wine Tree anvender GLS til forsendelse af vine og priserne er som følger:

– 59 kroner uden omdeling
– 79 kroner med omdeling

Priserne er faste uanset antal flasker. Ved bestilling af over 24 flasker rettes direkte henvendelse til The Wine Tree ved hjælp af kontaktformularen.

Afhentning

Du kan også vælge selv at hente vinene, og dermed spare fragten. Vinene kan afhentes på The Wine Trees lager eller på Amager efter aftale.

Fortrydelses- og returret

Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret. The Wine Tree har dog valgt at yde den ekstra service, at give vores kunder 14 dages ombytningsret fra det tidspunkt, du modtager vinen. Du kan vælge at bytte vinen til en anden vin hos The Wine Tree, eller få pengene tilbage, eksklusiv alle eventuelle leveringsomkostninger. Hvis du returnerer varen til os, skal du forinden aftale det med os. Desuden skal du medsende kopi af faktura. Den returnerede vin skal være i samme stand som ved leveringen.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du; a) har modtaget din vare b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved email eller over telefonen (se fanebladet Kontakt). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage eksklusiv transportomkostninger. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.